DAS

Recht uit de praktijk

Hoe laten we zien wat DAS rechtsbijstand écht doet?

De mensen van DAS zijn meesters in juridische hulp. Met deze hulp kun je juridische en financiële problemen oplossen of juist voorkomen. Als grootste juridische dienstverlener van Nederland doet DAS dit voor consumenten en ondernemers. DAS wil mensen bewust maken van hun juridische risico's, zonder ze angst aan te jagen. Het kan namelijk zomaar gebeuren dat je in een situatie terechtkomt waarin je veel profijt hebt van juridische ondersteuning.

#DAS #juridisch #Telegraaf #casuïstiek

Oplossing

We publiceren via mediapartner De Telegraaf, particuliere en zakelijke verhalen: 'Recht uit de praktijk'. Geschreven vanuit het perspectief van de jurist en gebaseerd op echte cases van DAS, waarin ‘het recht’ toegankelijk is voor iedereen. We laten hiermee zien wat voor soort juridische problemen kunnen voorkomen in een mensenleven en dat zo’n probleem vaak meerdere kanten heeft. De artikelen worden aangejaagd via online banners, social media-inzet en advertorials op de homepagina van Telegraaf.nl. Zo laten we een groot publiek kennismaken én meeleven met de juridische risico’s die mensen net als zij, elke dag lopen en de rol die DAS daarin voor hen kan spelen.

Resultaat

Het dossier op de Telegraaf.nl scoort boven verwachting. Hierdoor zijn de KPI’s van bijvoorbeeld 500.000 pageviews en 400.000 artikelviews al na een half jaar behaald! Ook de lezerskwalliteit tijdens deze campagne is erg hoog. De leestijd op de artikelen ligt stabiel boven de twee minuten. Naast deze geweldige resultaten, proostten we ook toen we iemand tegenkwamen die vertelde dat hij een casus van ‘Recht uit de praktijk’ had uitgeknipt en opgehangen op zijn wc.

30Artikelen per jaar
800kLezers per jaar
2,4Minuten leestijd

Meer mooi werk

Meer weten?

Kijken wat voor bijzondere campagne we voor jou kunnen creëren? Neem contact op met Nannie!

Ja, dat wil ik!